sex tøy store nakne pupper

Jeg er redd for at hvis jeg sier ifra til den personen vil bare hun tro at jeg er jålete. Og jeg er også usikker om jeg har vanlig utflod Ikke vær redd for og si det er kanskje 2 år yngere nen ikke vær redd for og si det. Personen må ikke tro du er jålete. Jeg er en jente på 13 og bruker størrelse 75b er det normalt? Helt normalt, hadde akkurat det samme på din alder. Noen vokser og får pupper før, mens andre etter.

Og det er helt greit fordi vi alle er forskjellige så vi har alle forskjellig utseende. For min del handler ikke dette om gutter, men det å kunne gå i de klærne jeg selv ønsker, noe jeg ikke kan når de jeg har er så små som de er Visst du tenker på hvordan plagget sitter, og størrelsen, så skjønner jeg deg. Men visst du tenker på hvordan du ser ut og om det er fint eller ikke med dine pupper, så synes jeg du bare skal drite i det.

Kan ikke alle bare drite i hvilken str de har i BH. Gutter som stirrer og bare bryr seg om pupper er små åringer som ikke har nok vett i hodet til å skjønne at det ikke betyr en shit uansett. Jeg har ikke lyst på pupper er det en måte jeg kan kvitte meg med de. Kirurgi, men du burde vente til du blir eldre. Du kan ikke bli kvitt puppene.

Du kan bruke sports-bh da blir de litt mindre. Jeg har ikke fått pupper ennå hva er galt?! Alle sier jo at det er normalt og at ingen vokser i takt, men som den eneste jenta i klassen som ikke har 1 cm boobs engang føler jeg ikke at dette stemmer helt.

Ingenting er galt, noen vokser litt senere enn andre og det er helt greit. O Jente 12 år. Jeg har ikke noe pupper og alle andre i klassen bruker BH. Jeg vet ikke helt om jeg også skal bruke BH. Jeg er 13, alle jentene i klassen bruker BH. Jeg begynte med det jeg også fordi jeg føler meg mindreverdig uten, tør ikke å si det til mamma.

Det er ditt valg om du vil eller ikke, og min personlig mening er at, hvis du ikke trenger det, ikke bruk det. Du sparer mye penger, og du vil ikke få bh-skille nær du har på deg klær. Jeg hadde så klart gått med sånn liten topp får å ikke se nippelene, men det hjalp ikke lenger.

Og da mamma kjøpte en vanlig bh til meg ville jeg ikke gå med den, siden jeg ikke ville at puppene skulle synes. Og da var det når jeg ble god venn med sportsbh. Og det var ikke før i starten av niende klasse at startet med ordentlig bh. Det var min historie og mening, takk for meg. Jeg synes små pupper er de fineste jeg: Store er bare i veien, mange for vondt i ryggen og de er distraherende - skjønner at hvis man har dem naturlig får man ikke gjort så mye med det, men hvorfor søren skulle du tatt kirurgi for å få det liksom?

Jeg er en jente på tretten, og er veldigg usikker. Jeg har A cup BTW. Men det er ikke det jeg lurer på. Det er en gutt i klassen som er bare drit kjekk han heter Anton og har blondt hår, skinny jeans og verdens søteste ansikt. Uansett, jeg sa til han at jeg likte han og han bare "OK". I itillegg sa han at han likte en annen, og jeg liker han fortsatt.

Hva skal jeg gjøre? Han driver jo og flørter og tuller med meg på skolen. Når dere har gjort det, kan du spørre om det vil bli mer. Viss ja, da gjør du som du vil. Prøv å inviter han på badeland eller hjem til deg og ta av genseren så han ser en del av bh-en og da tar du av trøya så du står i bh-en så mange gutter liker det i hvert fall jeg. Jeg synes det er dritfrekt når guttene i klassen erter en venn i klassen min og sier hun er feit og ikke har en fin kropp..

Sånn seriøst tenker disse guttene aldri personligheten????!! Jeg har helt flate bryst og de fleste bruker BH eller topp burde jeg også bruke det da? Kan jeg få svar fort?! Hos meg er det også sånn men ikke bry deg det kommer en dag du også trenger det men husk ikke stress med å skaffe deg bh. Det er opp til deg. Bruk topp eller bh om du vil. Ikke ver flau over at du har helt flate bryst, det går fint! Jeg bruker ikke BH, så det er ikke som om alle jenter bruker BH, selv om det virker sånn.

Jeg har ikke sånne gigantiske bryster, så er ikke noe problem for meg liksom. Det er ikke obligatorisk - eneste som maser på meg om det, er moren min. Hvis du kan løpe uten at brystene dine hopper rundt sjoplahei og gjør vondt fordi de drar, så er det ingen grunn til å bruke penger på BH. BH er tross alt brystholder - hvis man ikke trenger dem til å bli holdt, så MÅ man ikke ha noe. Til alle jenter der ute som har dårlig selvtillit fordi dere mener at dere har alt for små pupper.

Det er overaskende mange gutter som foretrekker små pupper, og også mange som heller vil ha veldig små pupper enn pupper med silikon. Andre er veldig opptatt av at de skal være store så klart, men disse kommer egentlig i mindretall. På samme måte som det er relativt få jenter som ikke vil være sammen med en gutt hvis han ikke har en 25 cm lang penis, er det ytterst få gutter som ikke vil være sammen med ei jente utelukkende på grunn av puppene.

Hei, er en jente på 12 år jeg har store bryster, og ingen i klassen Min har i nærheten av så store pupper som meg.. Hva syns gutter på ungdomsskolen om store pupper? Jeg går i 6. Klasse og bestevennen min er en gutt. Vi var og ryddet PC skapet i en rom bare oss to. Også så jeg på han og han tok meg på puppene og rumpa også plutselig hooka vi. Vi bare sto der inne og klina, så kom det en lærer og spurte om vi var ferdige.

Når læreren så at han tok meg på puppene og rumpa så gikk læreren kontaktlæreren vår en mann drit flaut. Jeg har en kjæreste som jeg bare forguder! Noen tips til å gjøre han kåt? Folk bestemer selv om de vil være seksuelle, syns ikke alder har så mye å si.

Tror ikke så mange føler den uansett: Æ har dame som Just ble 13 ho prøver på det samme. Ta av trøya di foran han på rommet ditt da blir han kåt da. Vokser brystene mest før eller etter du har mensen? Mine vokste mest før jeg fikk min første mens. Mener de kan vokse til du er 25, så ingen grunn til bekymring. De begynner ofte å vokse litt før, men fortsetter en stund etter.

Dette varierer mye fra person til person. Svar til litt usikker. Du må selv bestemme om du syns du trenger det eller ikke viss du ikke tørr å si det til moren din send en melding det gjorde jeg men viss du ikke vill det kjøp en uten att moren din vet det håper dette hjalp litt usikker.

Du må huske at moren din har vært igjennom akkurat det samme. Det er ikke flaut i det hele tatt. Men hvis du er usikker på om du har pupper tenker jeg at du kan vente med bh. Son of a doctor. Dette er helt normalt, den andre vil begynne å vokse senere. Jeg er en jente på 10 og den ene puppen begynte og vokse for 1 månde siden med det har ikke den andre,hva skjer????

Vet ikke hvor jeg står???? Herregud, jeg er en jente på 13 og har en kjæreste men han er liksom ingen kjæreste. Han og jeg har ikke kysset en gang, de andre parrene i klassen har begynt å kline og jeg blir sjalu jeg har også lyst til å bli holdt og bli kost og sånn men han bare gidder ikke eller vet ikke helt hva han tenker Burde Je slå opp?? Dama mi er lit sånn bare la det gå lit tid så kommerdet nok. Jeg slo opp med min pgr han var ikke min onkologie KJ.

Nei, jeg synes ikke du burde slå opp. Bør litt frampå og vis at du er glad i ham og hint at du vil kysse han! Bare gå bort til han og gjøre det, ikke skadelig;- du kan også avtale en dag alene med ham og hvis dere pleier å klemme, gjør det, så går du sakte mot ham og Jeg er en jente i 7 klasse og jeg har ikke så store pupper, men det gjør driiiit vondt å løpe og hoppe uten bh.

Og jeg tør ikke og handle bh med mamma. Hadde det samme problemet før, jeg synes du skal snakke med moren din. Hvis du ikke tør det kan du kjøpe en bh uten at hun vet det, men ikke alene. BHer finnes i mange modeller, og det er viktig å finne den riktige for dine pupper, dette er jo ikke som å kjøpe vanlige klær. Få med deg en tante eller storesøster, eller kanskje det er noen andre jenter du stoler på, som har brukt bh en stund? Spør noen, så får du hjelp. Hei mamma sier at jeg må bynne å bruke bh men jeg vil ikke det fordi det er mange i klassen min som bruker det å blir mobbet for det Hva skal jeg gjøre skal jeg bynne å bruke bh eller ikke?????

Trenger virkelig et svar. Ikke bry deg om de som prøver å mobbe deg! Kjøp en bh, det er helt normalt. På skolen vår er det bare de populære som bruker bh. Kjøpte bh med ei venninne også var det en gutt fra trinnet over som var der. Verdens dummeste ting er å mobbe folk for noe så normalt. Kanskje du kan bruke en slags topp istedenfor bh. Jeg synest det er deilig å se på pupper. Du er så ekkel som synes det. Han er en helt normal tenåring som synes det. Alle gutter liker det, mange vil ikke innrømme det kanskje, men så godt som alle gjør det egentlig.

Jeg er 11 år å bruker ikke bh å jeg har ganske store pupper! Må man bruke bh da? Ja hvis du for større må du bruke det hvis ikke for du vont og det er ikke godt. Hei, jeg går i 6. Er det vanlig at gutter prøver å ta deg på rumpa el brystene når vi bare er 12år? Vi synest jo egentlig bare det er litt morsomt da! Å jeg har kjæreste å når vi kysser bruker han å legge hånda på rumpa mi, men jeg synest det er greit da, men er det normalt?

Når jeg gikk i 6. Ville jeg gjøre det vill det fortsatt men har bare 1 hot jente i klassen. Nei, det var I vert fall ikke vanlig da jeg var like gammel som deg. Vis du ikke vil at noen skal ta på deg, og de gjør det er det et overgrep. Da må du si fra til dem. Er morsomt med store pupper, morsomt å leke med når man er ensom ;. Er det vanlig at gutter driver å tar på puppene til jenter? Jeg hater virkelig å stå vedsiden av de andre jentene i klassen jeg har de minste og det er helt flatt.

Det er altså ikke sånn som mange jenter i dag tror at det gjelder å ha så store som mulig. Jeg synes det er irriterende med bh. Det syntes jeg også når jeg startet med det. Du blir vant til det. Jeg å mamma har nettop hat en krangel om bh, hun sier at jeg ikke får til å bruke det før jeg er 13 det er kjempe leng til! Får dere låv til å bruke bh? Jeg får bruke bh. Men jeg føler litt at jeg trenger det, for det gjør vondt å løpe og hoppe hvis jeg ikke bruker det.

Men puppene mine begynte å vokse da jeg gikk i 2. Klasse så jeg har brukt bh ganske lenge, men jeg spurte aldri om å få det for mamma sa bare at jeg skulle prøve en bh da vi var på klesbutikken og så kjøpte hun den til meg fordi hun skjønte at jeg trengte den.

Mammaen din skjønner nok når du trenger å begynne å bruke bh. Jeg har også kranglet med moren min om det. Jeg får ikke låv Jeg har fått lov til det går i 5kl.

Det er jo ingen vits i å bruke bh om du ikke har pupper. Ville du ha brukt sokker om du ikke har føtter? Hensikten med bh er jo at puppene skal få støtte, så vent til du har behov for det du: Noen bruker Bh om de trenger det, men det er absulutt lov om man bare syntes det er fint å!

Ja, det spørs om du har pupper eller ikke. Hvis du ikke har store nok pupper til at du trenger det er jeg enig med moren din. Men hvis du føler at du trenger det fordi det rister så ville jeg kjøpt meg en bh I skjul. Er det vanlig at gutter driver å klyper jenter på romba, og sier at det er deilig??

Det er mye mer vanlig enn du skulle tro. Bryr gutter seg bare om størrelsen eller er det også utseende. Puppene mine har enda ikke fått knopp så de er litt spise. Bryr gutter seg om det eller bare de er myke og deilige så går det bra? Mange vil ha små, mange vil ha store, det varierer fra gutt til gutt, personlig vil jeg ha små. Ja vi bryr oss om de er store fordi det er deiligt å se på. Hei jeg har ganske store pupper, Men jeg skal begynne å svømme med klassen.

Og probleme er at brystvortene syns gjennom badedrakten hva skal jeg gjøre? Er det ikke noe slags innlegg du kan legge inn, eller ha på en sports BH under? Bryr gutter seg om brystene er forskjellige str?

For min del så bryr jeg meg ikke så mye om størrelsen på puppene. Men jeg liker å se at jentene har pupper i det minste. Tenker du mye på terror? Hva gjør våren med deg? Hvordan syns DU det er å være ung i dag? Hva skal til for at DU bruker stemmen din ved neste valg? Hvordan har sommerferien vært? Er det lett å være ung og homofil? Blir du redd når du ser nyheter om krig, uroligheter og store naturkatastrofer? Hvilke voksne er lettest å prate med? Hva ville du gjort som verdenshersker?

Bør åringer ha stemmerett? Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? Hva drømmer du om? Er du engstelig for de raske klimaendringene Sett eller selv opplevd vold mot unge homofile? Hva gjør deg skikkelig forbanna? Er du et godt forbilde?

Opplevd problemer når du har kjøpt noe, og trenger tips? Hører du på podcast? Kjøper du dyre gaver? Hvor mye penger bruker du på russetiden? Er du opptatt av å alltid ha den nyaste modellen av mobil, pc og liknande? Har du oversikt over kor mykje pengar du brukar?? Kva bruker du pengane dine til? Får du lommepengar heime? Er det kjøpepress der du bur? Sjekker du priser på nettet før du handler?

Har du gjort kjøp du angra på? Hva slags magasiner leser du? Hva bruker du mest penger på? Har du råd til den fritidsaktiviteten du ønsker? Kan ungdom være fattige selv om de har smarttelefon? Opplever du at foreldrene dine krangler?

Føler du at du og familien din er fattige? Føler du press hjemmefra? Kvifor trur DU at fleire får hjelp av barnevernet? Skilde foreldre - positivt eller berre stress? Kven er din viktigaste støttespelar? Hva betyr det å være fattig i Norge? Skal du på ferie med foreldrene dine i sommer? Siden amming er viktig for både barn og mor, anbefales det å amme barn helst i minst ett år.

I opptil et halvt år kan barn fullammes, dvs. En vanlig komplikasjon ved amming er brystbetennelse. Hos de fleste pattedyr og i hvert fall alle primater er melkekjertlene usynlige, med mindre hunnen er gravid eller ammer unger.

At en del husdyr har store jur , skyldes målrettet avl kunstig seleksjon for økt melkeproduksjon , er altså ikke noe naturlig fenomen. At man derimot finner permanente bryster hos mennesket, tyder på at brystene er en sekundær kjønnskarakter. Dette støttes videre av at brystets størrelse ikke har noen betydning for ammingen, at brystet først vokser frem under puberteten, og av at brystets størrelse varierer mer mellom kvinner enn som er vanlig for morfologiske egenskaper.

Denne forklaringen har tidligere møtt en del motstand i enkelte fagmiljøer. Hos de fleste pattedyr er det nemlig hannene som konkurrerer om hunner. Man forventet altså at kvinnen skulle være det velgende , og ikke det valgte kjønnet. Det er imidlertid gjort sannsynlig at partnervalget hos mennesket har vært og er mer gjensidig enn som så.

Grunnen er at oppfostringen av menneskebarn er så langvarig og krevende at begge kjønn må bidra. Men når mannen inngikk en mer eller mindre livsvarig binding med kvinnen, hadde valget av partner en mye større relevans enn i arter der en slik binding ikke skjer. Resultatet av denne seleksjonsprosessen var over tid at kvinner evolverte «utviklet» «overdrevne» tegn på fruktbarhet, mens menn evolverte en preferanse for disse. Hvor sterk denne seleksjonen er i dag, er vanskelig å fastslå, men resultatene av de siste par hundretusen års seleksjon er altså fremdeles godt synlige:.

Faktisk har det blitt vist at menns preferanser ikke så mye gjelder brystenes størrelse, men deres symmetri. Når det gjelder størrelsen, er menns preferanse veldig variabel, og den gjennomsnittlige preferansen omtrent lik den gjennomsnittlige bryststørrelsen.

Det fins også tegn på at den seksuelle seleksjonen fremdeles er i funksjon, dvs. Brystet har stor seksuell betydning for begge kjønn. Brystet er en av kvinnens erogene soner, og spesielt brystvorten er utstyrt med mange sanseceller og reagerer derfor på stimulering. Hvor sterkt og hvor positivt dette oppleves, er imidlertid veldig individuelt. Når kvinnens bryster kjærtegnes, kan det for henne føre til seksuell opphisselse og nytelse. Brystene vil da også øke i størrelse, bli varmere, og brystvortene vil erigeres bli harde.

Motsatt kan også menn bli seksuelt opphisset av å ta på — eller bare se på — brystet. Spesielt det siste har imidlertid ført til en stor sosial oppmerksomhet rundt bryster. Blant annet misbrukes nakne bryster ofte i reklameøyemed , spesielt for produkter med en mannlig målgruppe. Denne overfokuseringen har delvis resultert i den feilaktige forestillingen om at «reklamebrystet» er representativt for et gjennomsnittlig bryst, og at menn generelt foretrekker kvinner med store bryster.

Dette kan i sin tur ha beklagelige psykiske og fysiske konsekvenser for jenter og kvinner, som misnøye med egen kropp og kirurgiske inngrep for kunstig brystforstørrelse. Brystets sosiale betydning og «idealbrystet» har variert sterkt gjennom historien og påvirkes av både kulturelle forhold og moter.

Nakne kvinneoverkropper har til alle tider opptatt kunstnere, men fremstillingene har variert sterkt mellom svulmende fruktbarhetsgudinner med bryster større en hodet, og middelalderens skjønnheter med knapt sitronstore bryster. Også på tallet var motens idealkvinne heller flatbrystet. Også menn har brystvorter, selv om disse vanligvis ikke har noen biologisk funksjon.

Grunnen til at de fins er nok en evolusjonær begrensning , dvs. Vanligvis utvikler ikke dette anlegget seg til et bryst, men ved hormonforstyrrelser i puberteten forekommer det at brystene vokser litt.

I enkelte tilfeller ofte ved bruk av medisiner kan menn produsere melk fra brystene. Også hos mannen er brystvortene følsomme. En del menn liker derfor å bli stimulert på brystvorten. Brystkreft er den hyppigste kreftformen for kvinner, og en av de mest vanlige krefttypene overhode. For å oppdage brystkreft i tide, er det anbefalt at man regelmessig sjekker sine egne bryster. En slik selvtest består i å se på brystene, om formen på hele brystet eller brystvorten har endret seg, om brystene har blitt mer asymmetriske osv.

Videre føler man etter knuter eller fortykninger i brystene og i armhulen. De fleste knuter er faktisk ufarlige. Men alle endringer nye knuter, endringer i gamle knuter, sår som ikke gror osv.

sex tøy store nakne pupper

Ofte er det ene brystet litt større enn det andre. Som andre sekundære kjønnskarakterer er ikke brystene til stede hos barn. Brystene begynner å vokse i 8—årsalderen [1] og når sin endelige størrelse mot slutten av puberteten rundt 17—19 år. Størrelsen og formen vil likevel variere i løpet av det senere livet: Brystene øker i størrelse under en graviditet og forblir større mens barnet ammes.

Med alderen og spesielt etter mange graviditeter blir brystets bindevev tøyet, slik at brystet mister spenst. I mindre grad vil brystenes størrelse også variere på grunn av andre, spesielt hormonelle og næringsmessige forhold.

Således fluktuerer brystets størrelse parallelt med menstruasjonssyklusen , og påvirkes også av endringer i kroppsvekten. Brystet begynner å produsere melk mot slutten av en graviditet , slik at barnet vanligvis kan ammes rett etter fødselen. Når barnet suger på brystvorten, begynner melken å flyte. Melken kan også masseres eller pumpes ut av brystet, og begynner av og til å flyte av seg selv f. Mengden melk som produseres, er individuelt veldig forskjellig, og har ingen sammenheng med brystets størrelse.

Vanligvis vil melkeproduksjonen etter hvert automatisk tilpasses til barnets behov: Jo mer barnet drikker eller jo mer melk som pumpes av , desto mer melk produserer brystene. Når man slutter å amme barnet, vil også melkeproduksjonen opphøre etter en stund og vanligvis ikke begynne før slutten av neste graviditet.

Siden amming er viktig for både barn og mor, anbefales det å amme barn helst i minst ett år. I opptil et halvt år kan barn fullammes, dvs. En vanlig komplikasjon ved amming er brystbetennelse. Hos de fleste pattedyr og i hvert fall alle primater er melkekjertlene usynlige, med mindre hunnen er gravid eller ammer unger. At en del husdyr har store jur , skyldes målrettet avl kunstig seleksjon for økt melkeproduksjon , er altså ikke noe naturlig fenomen.

At man derimot finner permanente bryster hos mennesket, tyder på at brystene er en sekundær kjønnskarakter. Dette støttes videre av at brystets størrelse ikke har noen betydning for ammingen, at brystet først vokser frem under puberteten, og av at brystets størrelse varierer mer mellom kvinner enn som er vanlig for morfologiske egenskaper. Denne forklaringen har tidligere møtt en del motstand i enkelte fagmiljøer. Hos de fleste pattedyr er det nemlig hannene som konkurrerer om hunner.

Man forventet altså at kvinnen skulle være det velgende , og ikke det valgte kjønnet. Det er imidlertid gjort sannsynlig at partnervalget hos mennesket har vært og er mer gjensidig enn som så. Grunnen er at oppfostringen av menneskebarn er så langvarig og krevende at begge kjønn må bidra. Men når mannen inngikk en mer eller mindre livsvarig binding med kvinnen, hadde valget av partner en mye større relevans enn i arter der en slik binding ikke skjer. Resultatet av denne seleksjonsprosessen var over tid at kvinner evolverte «utviklet» «overdrevne» tegn på fruktbarhet, mens menn evolverte en preferanse for disse.

Parti Thai porno mega pupper; Date norge oslo sex guide; Jeg vil ha flere. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Oslo eskort escort danmark. Bedre enn rasjonelle vi inviterer store naturlige pupper mobil date hellandsasen deg en rumpe orgasme store bryster busty fitte slikking fingret enorme pupper milf jente Stor Pikk, Brunette, Hvordan du får en perfekt blowjob spøkelse. Videos Dildo stuck inside the ass,ladies be careful Norsk porno video tine paradise hotel eskorter: Brazil shemale store deilige pupper Lycra Ass Webcam Flirting Døsvik wet vagina porno shemale escort norway ass dildo nakne sexy damer.

Norsk sex date ebony anal - escort stockholm Roser analt samleie video porno å vare å slette kontoen din personlige vilt matchende deg selv! Hva skal til for at DU bruker stemmen din ved neste valg? Hvordan har sommerferien vært? Er det lett å være ung og homofil? Blir du redd når du ser nyheter om krig, uroligheter og store naturkatastrofer? Hvilke voksne er lettest å prate med? Hva ville du gjort som verdenshersker? Bør åringer ha stemmerett?

Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? Hva drømmer du om? Er du engstelig for de raske klimaendringene Sett eller selv opplevd vold mot unge homofile? Hva gjør deg skikkelig forbanna? Er du et godt forbilde? Opplevd problemer når du har kjøpt noe, og trenger tips? Hører du på podcast? Kjøper du dyre gaver? Hvor mye penger bruker du på russetiden? Er du opptatt av å alltid ha den nyaste modellen av mobil, pc og liknande? Har du oversikt over kor mykje pengar du brukar??

Kva bruker du pengane dine til? Får du lommepengar heime? Er det kjøpepress der du bur? Sjekker du priser på nettet før du handler? Har du gjort kjøp du angra på? Hva slags magasiner leser du? Hva bruker du mest penger på? Har du råd til den fritidsaktiviteten du ønsker? Kan ungdom være fattige selv om de har smarttelefon? Opplever du at foreldrene dine krangler? Føler du at du og familien din er fattige? Føler du press hjemmefra?

Kvifor trur DU at fleire får hjelp av barnevernet? Skilde foreldre - positivt eller berre stress? Kven er din viktigaste støttespelar? Hva betyr det å være fattig i Norge? Skal du på ferie med foreldrene dine i sommer? Hjelper du til heime? Liker du at foreldrene dine setter grenser?

Korleis løyser de konfliktar i familien din? Skal du konfirmere deg i år? Har du lært om barnekonvensjonen på skolen? Er det å slå noen i ansiktet vold?

Har du gjort noko du angrar på? Er du for eller imot kriminalisering av sexkjøp? Har du sett eller opplevt noko form for vald? Har du nokon gong stålet noko? Sliter du med å sovne om kvelden, og i tilfelle hvorfor? Er det greit at jenter soler seg toppløs? Hva spiser du på skolen? Hvor ofte tygger du tyggis?

Føler du deg presset til å debutere seksuelt? Hva fører til mest kroppspress? Har du vært deppa eller bekymret den siste måneden? Hvis du sliter og trenger hjelp fra noen i hjelpeapparatet — hva er da viktig for deg? Hvem vil du helst søke hjelp hos hvis du har det vanskelig? Hvem snakker du helst med om sex og egne grenser? Hva påvirker ditt valg av prevensjonsbruk mest? Hvordan finner du kunnskap om kjønnsorganet?

Er du fornøyd med kjønnsorganet ditt? Hvor vil du helst gå for å få resept på prevensjon? Hva synes du om røyking? Kjøper du usunn mat og drikke på grunn av reklamen? Røyker noen i familien din når du er tilstede? Har du problemer med søvn? Er det greit å ta på noen på rompa uten å få lov? Har du hatt sex uten å ønske det? Hvordan bør reglene være for abort? Når er det OK å ha sex med en ny partner?

Hva syns du om porno? Er du mer kåt om sommeren? Hvordan får du tak i kondomer? Spør du partneren om kondom? Tenker du på å spise sunt om sommeren? Er det hot å være solariumsbrun? Har du eller noen du kjenner slitt psykisk? Hvordan slapper du best av? Har du god selvtillit? Syns du det er for mye kroppsfiksering i hverdagen? Synes du man skal barbere underlivet? Hva er dine rareste kondomminner? Hva bør seksualundervisning på skolen inneholde? Har du eller noen du kjenner tatt abort?

Er du ofte stressa? Spiser du matpakka di? Har du opplevd trusler, hets eller hat på grunn av den du er? Hva kan den som blir mobbet gjøre? Har du blitt mobbet i løpet av den siste måneden? Hvem snakker du med om mobbing? Hva hjelper mot mobbing? Har DU mobbet eller slengt dritt på nettet?

Er det greit å baksnakke venner? Er det viktig for deg å være populær? Tror du flere gutter enn jenter blir mobbet på nett og mobil? Har du sett eller opplevd noen form for mobbing? Har du blitt kalt HORE? Synes du man skal kunne flytte mobberne fra en skole? Følger du med på sesong 3 av SKAM? Har du opplevd hevnporno? Hvilke typer blogger leser du? Er foreldrene dine avhengige av spill? Ser du på serier? Finnes det bilder av deg på nettet som kan være negative når du skal søke jobb?

Sjekker foreldrene dine mobilen og pcen din, og vil de vite hvilke venner du er sammen med? Tar du mange selfies hver dag? Er du sosial når du spiller online? Føler du at du bruker for mye tid på nett og mobil? Hvilken nettjeneste bruker du mest tid på?

Hvor avhengig er du av mobilen? Opplevd noe ubehagelig på sosiale medier? Kan dataspill være skadelige? Hvor går grensen for bilder du legger på nett? Kan du få innflytelse i viktige saker gjennom Facebook? Bruker du for mye tid på Facebook? Hvilken spillplattform bruker du? Har du vist deg naken eller lettkledd på nett? Hva bruker du mest tid på når du er på nettet? Hvordan søker du informasjon om det du trenger å vite?

Laster du ned musikk, film og spill på nettet uten å betale for det? Synes du læreren skal kunne beslaglegge mobilen i timene? Klarer du å være uten mobilen din? Sparer du på meldinger du får? Hvilket forhold har du til snus? Snuser eller røyker du? Færre som hadde røyka hvis det var årsgrense? I så fall hvorfor?

Hvilke regler gjelder for alkohol i din familie? Hvis vennen din røyker hasj, vil du fortelle om det til en voksen for å hjelpe? Hva må til for at du skal få gode karakterer? Hva bestemmer ditt utdanningsvalg? Stressa av press på skolen? Hva gjør at jeg som elev blir mer engasjert? Hva er en god lærer? Føler du at lærerne på skolen lar deg påvirke din egen skolehverdag? Trives du på skolen? Når har du fravær fra skolen?

Får du god rådgiving på skolen? Hvordan går det på skolen?


Warning: printf() [function.printf]: Too few arguments in C:\PB\Plugins\TemplateConvertorHost\htdocs\wordpress\wp-content\themes\creativ-business\comments.php on line 46

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *